Bardienst 2019-04-09T07:44:47+00:00

Afspraken bardiensten

Richtlijnen voor het inroosteren bardienst- en poetsrooster

U dient ingelogd zijn op de website mijn.knltb.club ook te bereiken via onze site Fidote.nl bij MIJN DIENSTEN

De wit gemarkeerde dagen zijn al ingeroosterd. De dagen met groene markering zijn nog beschikbaar en kunt u inroosteren. Dit doet u door er op te klikken.

Bij elke poets- of bardienst krijg je 1 punt. We vragen per jaar 2 of 3 bardiensten te draaien waarvan maximaal 1 poetsrooster. Dus iedereen tussen de 18 en 68 jaar zal moeten voldoen aan de vereiste punten. In dit systeem kan de ingelogde persoon zien of hij aan zijn bardienstplicht heeft voldaan of niet. Heb je aan deze plicht voldaan dan heb je de 2 of 3 punten bereikt. Je ziet de diensten vermeld staan, echter het kalenderjaar staat er niet bij vermeld. Dit is zeer verwarrend, goed opletten dus !

Inschrijven met toernooien
Aangezien er pas ingeroosterd kan worden als het wedstrijdschema bekend is, blijft het moeilijk inschatten hoeveel barmedewerkers nodig zijn. Tijden van aanvang 1e en laatste wedstrijden zijn nu niet bekend, dus wij kunnen niet anders dan noteren wie zich die dag beschikbaar stelt. Wij geven wel de mogelijkheid om te roosteren in de ochtend, middag of avond, echter het aantal medewerkers en exacte werktijden kunnen pas op het laatste moment vrijgegeven worden.

Inschrijven op 1 dag poetsen en bardienst
Het is niet toegestaan om tijdens de bardienst, de poetswerkzaamheden te verrichten. Voor het inroosteren van poetsen staat 3 werkuren en wordt als een aparte dienst gedraaid.

Email ter herinnering  bar- of poetsdienst
U krijgt automatisch een week en een dag voor uw bar- of poetsdienst een e-mail waarin u wordt herinnerd aan uw bardienst. In deze mail staat de datum en tijd vermeld wanneer u uw dienst heeft. Ook het sleuteladres en de evt. overige ingevulde bardiensten van die dag staan in de e-mail. Echter opgelet voor de poetsers, deze dienen de sleutel te brengen naar de poetser een week later, dus het sleuteladres in de herinneringsmail is niet goed. Dit kan helaas nog niet aangepast worden.

Bardienstplanning
Achter de bar ligt een maandoverzicht van alle ingeroosterde diensten, met de naam- en telefoongegevens.

Sleuteloverdracht
Na voltooiing van jouw bardienst, draag je de sleutel over naar de persoon met de eerstvolgende bardienst. Neem contact op met deze persoon, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan bij sleuteloverdracht. Het digitale barrooster systeem registreert geen onderlinge ruil, deze wordt wel in de uitdraai achter de bar genoteerd. Echter ook hier kan iets mislopen, dus bel of mail even jouw opvolger alvorens je de sleutel brengt.

Bardienst ruilen
Stel dat u een bardienst wilt ruilen dan kunt u alleen uitschrijven tot 30 dagen voor aanvang van deze dienst. Alvorens je uitschrijft moet je wel eerst een nieuwe datum inplannen , dan pas kun je deze dag uitschrijven.
Valt het ruilen binnen de 30 dagen dan kun je dit in het systeem niet wijzigen. Dan moet je dit onderling met iemand regelen en moet je deze wijziging noteren op het maandoverzicht in de
kantine. Hou er rekening mee dat de diensten in het digitale systeem worden aangehouden en deze punten tellen voor je dienstplicht. Dus zorg dat je onderling dit goed geregeld en vastgelegd hebt.

Zolang je een ruiling niet hebt genoteerd op de maandlijst of hebt doorgegeven aan de barroostercommissie, blijf jij verantwoordelijk voor je bardienst en ook voor een eventuele boete, als jouw vervanger niet komt opdagen

Leeftijdsgrenzen
De leden die op peildatum 1 januari 18 jaar of ouder zijn en leden die op deze peildatum nog 66 jaar zijn, vallen onder de bardienstplicht.

Niet verplichting ingevuld
Blijkt dat u voor 2018 niet aan uw bardienstverplichting/poetsverplichting hebt voldaan en in de inhaalperiode 2019 niet hebt ingeroosterd , dan zal er een boete van 45 euro in rekening worden gebracht.

Wijziging emailadres
Gelieve aan de ledenadministratie uw gewijzigde emailadres door te geven, zodat zij dit aan de KNLTB kan doorgeven.
Mocht u uw emailadres zelf hebben gewijzigd op de site van MIJN KNLTB gelieve dit zeker aan de ledenadministratie door te geven. Dit voorkomt vele misverstanden.

Bardienst afkopen
Als iemand al op voorhand wil afkopen, maakt hij dit kenbaar bij de barroostercommissie en betaalt deze. In het barroostersysteem kan dit dan verwerkt worden.
Als lastminute wordt afgekocht, dan zou dit onderling geregeld moeten worden, dus de invaller moet toezien, dat hij op voorhand zijn geld krijgt en zet een notitie op de maandlijst. In dit geval moet wel daags ervoor het sleuteladres aangepast worden, dus de afkoper moet bijtijds contact opnemen met diens voorganger om het adres door te geven.

Reservelijst bardienstmedewerker
Tegen betaling van € 30,- (vooraf te voldoen) kunt u de volgende personen benaderen om uw bardienst over te laten nemen:

Dieter Schima: 06 29 06 62 90 of d.schima@hotmail.com
Kim Smeets: 013-5144064 / 06 36 79 43 29 of  kim.smeets@upcmail.nl
Frans van Lijsdonk: 06 57 15 29 17 of  f.lijsdonk@chello.nl
Kees Bressers: 06 15 35 36 16 of Bressers@jinx.nl
Caroline Bressers: 06 83 33 52 53 of Bressers@jinx.nl
Anny de Koning: 06 53 75 07 74 of j.dekoning3@chello.nl
Jet Deenen: 0612541701

Heeft u vragen of suggesties dan kunt u contact opnemen met de barroostercommissie

Nicole Sandee,
tel. 013 – 5142982
emailadres:  rksandee@hotmail.com

Aankomende evenementen

Bekijk alle evenementen

Adres