Fidote zoekt bestuursleden!!!!

//Fidote zoekt bestuursleden!!!!

Fidote zoekt bestuursleden!!!!

Beste tennislid van T.V.  Fidote,
Ons bestuur is zeer dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden! Is dit iets voor jou?

Wij zijn op zoek naar een enthousiast clublid die onze club een warm hart toedraagt en een steentje wil bijdragen aan het houden en hebben van een sportieve, gezellige en uitnodigende tennisvereniging. Je neemt ongeveer 10x per jaar deel aan de bestuursvergadering.
Een van de taken is het (2x per jaar) plannen en organiseren van de trainingen/tennislessen (in overleg met de trainers) en het onderhouden van het kassasysteem. Daarnaast verzorg je samen met de overige bestuursleden de algemene communicatie en PR activiteiten voor Fidote.
Wil je liever een andere taak? Dat kan. De taken kunnen eventueel naar behoefte worden aangepast dan wel worden uitgewisseld met andere bestuursleden. Zoveel als mogelijk wordt er maatwerk geleverd naar de behoefte van kandidaat-bestuursleden. Oftewel: je kunt in alle vrijheid aangeven welke taken je wel en welke je per se niet zou willen vervullen binnen het bestuur.

Wil je meer weten over het bestuur en haar taken? Of je wilt nadere informatie over de vacature, neem dan contact op met Monique Timmermans. Telefoon: 06-28242194 of mail even naar tvfidote@outlook.com
Met vriendelijke groet,
Robin Kuiper, Pieter Huybers, Geert de Beer, Frank van Esch, Erik Klaasen, Janneke Kolsters, Monique Timmermans

By | 2019-03-13T20:22:28+00:00 oktober 18th, 2018|nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment